Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Blum bútorszerelvények

BLUM SZERELVÉNYEK – ERŐS MÁRKANÉV


A Blum a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszi és növeli a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenekelőtt a konyhában. Több mint 4500 munkatársunk világszerte arra törekszik, hogy a Blum vasalatok tökéletes mozgására való törekvéseinket megvalósítsa, ezért a konyha használóit és azok szükségleteit a középpontba állítjuk.
Vasalat rendszerünk átgondolt funkcióval, felismerhető design-nal és hosszú élettartammal győzi meg Önt. Mindenhol lelkesedést kell kiváltania és a konyhai munkát érzelemteli élménnyé kell tennie. Partnereinket átfogó szolgáltatási ajánlattal támogatjuk
.

BLUM SZERELVÉNYEKBLUM SZERELVÉNYEKBLUM SZERELVÉNYEK

A minőség megőrzése a bútorok teljes élettartama alatt

A Blum termékeknek a bútorok egész élettartama alatt – ez mintegy 20 év- tökéletesen kell működniük, egyetlen hiba nélkül.

A Blum szerelvények megfigyelése a konyhában

Abból a célból, hogy figyeljük a termékeink felhasználását és alkalmazását a mindennapi életben, a konyhában és a vizsgáló laboratóriumokban egyaránt teszteljük azok működését. A laboratóriumi vizsgálatok eredményeit figyelembe vesszük a termékek fejlesztésénél és gyártásánál. Csak így tudjuk a termékeinket folyamatosan fejleszteni, hogy eleget tegyenek a felhasználók legmagasabb követelményeinek.

Minőségi tesztek a Blum cégnél

A Blum szerelvények a mindennapi használatban hatalmas terhelésnek vannak kitéve. Mi ezt a helyzetet szimuláljuk a tesztelő laboratóriumokban. Úgy, mint a gyakorlatban mi a laboratóriumban 100.000-szer is kinyitjuk és bezárjuk a teljesen feltöltött fiókokat. A pántok élettartamát teszteljük az ajtó 200.000-szeres mozgatásával. A billenő szerkezeteket a laboratóriumban kinyitjuk és bezárjuk 80.000-szer.


Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016