Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Alumínium keretek

ALUMÍNIUM KERETEK

ALUMÍNIUM KERETEKAz alumínium kereteket méretre gyártjuk a vevő kívánságára. Ajánlatunkban szerepelnek nyitható keretek, keretek az Aventos rendszerhez, csúszó keretek (vasalatokkal), stb. Az alumínium kereteket üveggel szállítjuk, összeszerelt állapotban és a vevő kívánságára fúrt vagy mart nyílásokkal a vasalatok részére. Természetesen lehetőség van kifúrni a nyílásokat a fogantyúk részére a vevő kívánsága szerint. A nyílások átmérője a profilban 5 mm és az üvegben 7 mm, minden nyíláshoz distanc műanyag elem van csomagolva, amely gátolja az üveg megrepedését. Az ár kiszámításához és a megrendelés beadására kérjük, használja az aktuális táblázatot, amit megtalál itt. A korában ajánlott profilokat más szállítóktól a standart ajánlatunkban már szerepelnek.

Alumínium keretek ( választék 11 profil típusból és 9 lehetséges felületből), sok üveg és tükör betét típus, színes LACOBEL és MATELAC üvegek.


ALUMÍNIUM KERETEK ALUMÍNIUM KERETEK 

Profil választék az alumínium keretek gyártásához.

ALUMÍNIUM KERETEK

 

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016