Keresés
CZ SK PL EN HU

AJTÓVASALATOK

  • Beltéri ajtók
  • Szekrény ajtók

 

  • Sevroll
  • Terno
  • Sisco rendszer
  • Strong
  • Astin
  • Divendoor
  • Indeco

Beltéri ajtók DIVABeltéri ajtók

A szerelvények széles skáláját kínáljuk beltéri tolóajtókra. A legmagasabb osztályba tartozik a TERNO szerelvény, amely szerelhető nehéz ajtókra is 240kg-ig. Szinkronizálható tompítással. A DIVA szerelvények design megoldást kínálnak, amelyek szerelhetőek üveg ajtókra is. A kínálatban szerepelnek szerelvények harmonikaajtóra, könnyebb ajtótípusok és a tartozékok széles skálája különböző kivitelben és áron.


Szekrény ajtók  LEXUSSzekrény ajtók

A profilok és sínek széles skálája beltéri tolóajtó gyártására. Különböző típusú és vastagságú anyagok felhasználásának lehetőségével. Azért, hogy a szekrényajtók precízen működjenek, ütközéstompítókat ajánlunk, amelyek a felső sínbe vannak beépítve, vagy egyszerű ütközéstompítókat az alsó sínekbe. Fontos tényező a higiénia, legtöbb gondot az állandóan lerakódó por okozza. Ajánlatunkban több fajta porkefét talál (öntapadót/ ráhúzhatót a profilra vagy a vájatba).

 


Az árut a 24 portálon megtalálja itt…

Sevroll

A SEVROLL különböző rendszereket gyárt tolóajtókra, harmonikaajtókra és nyíló ajtókra. 1996-tól van jelen a Lengyel piacon és vezető szerepet tölt be ezen a területen. A professzionális 80 tagú SEVROLL csapat összekapcsolja a helyes döntéseket a termékek kiváló minőségével és elérhető árral. Ügyfeleink igényeinek kielégítésére állandóan bővülő választékot és új megoldásokat kínálunk. Az ajánlat 24 rendszert tartalmaz, amelyek design-ban és szerkezetben térnek el egymástól.

Terno

Sisco system

A Sisco-line rendszer már több mint 25 éve vezető szerepet tölt be az olasz piacon, meghatározó erővel és jelentőséggel büszkélkedhet a tolóajtók területén, illetve ezeknek a forgalmazásában. A széles termékskála, a rugalmas és folyamatos reagálás a fogyasztói igényekre és az új tervezési megoldások keresése következtében ideális partner a bútorgyártók részére.

Strong

Strong= a kapcsolat ereje. A Strong márka bútorrögzítő elemeket jelent, amelyek biztosítják az egyes darabok kölcsönös mozgását. A Strong márka azoknak a vevők részére készül, akik kedvelik az alacsony árakat, ugyanakkor ragaszkodnak a megfelelő minőséghez is. A Strong márka teljes kínálatában folyamatosan figyelemmel kísérjük a beszállító megoldásait és a minőséget, hogy a termékek megfeleljenek a jelszónak: „Minőség kedvező áron“.

Astin

Ezeknek a szerelvényeknek a fő előnye, a jó minőség, nagyon merev alumínium profil szerkezet, takart alsó kerekek, az alsó és felső kerekek csapágyas elhelyezése, az ajtószárnyak alacsony súlya és a csendes működés. Az elválasztó elemek különféle alakúak, amelyek egyedi megjelenést adnak a szekrényajtóknak. Az ajtószárny szélessége 1500 mm is lehet.

 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016